Menu
Erop uit met collega's

Interactief mollenspel in Leiden

Zelfs uw beste vriend of collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Mollenspel in Leiden – Bedrijfsuitje

Lukt het u om de mol te ontmaskeren?
Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Graaft u mee? Bekijk het dit Mollenspel in Leiden of bekijk hier alle andere mogelijkheden voor een stadsspel, avondje uit, weekendje weg of workshop in Leiden.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl