Menu
Erop uit met collega's

Giethoorn arrangement – Barbecue, fluisterfiets en rondvaart

Lekker ontspannen en lekker eten? Het Grill en chill arrangement biedt het. Een rustige fluisterfietstocht naar Giethoorn, een ontspannen rondvaart en lekker grillen.

Een gezellig personeelsuitje in Giethoorn. Giethoorn ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Dagprogramma

10.30 uur
Ontvangst bij NS-station Steenwijk. Hier stapt u na en korte uitleg op de elektrofiets (snorfiets) om via en mooie route naar Giethoorn te rijden. Onderweg hebt u de gelegenheid om bij één van de terrasjes te stoppen (gebruik op eigen kosten)

13.15 uur
Bij aankomst bij de Rietstulp ligt de rondvaartboot voor u klaar voor een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.

14.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker barbecuen op het terras (bij minder weer overdekt).

16.00 uur
Vertrek naar Steenwijk

Klik hier voor meer informatie over het Grill en chill arrangement – Barbecue, fluisterfiets en rondvaart

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl