Menu
Erop uit met collega's

Gezellige Kerst of nieuwjaarsborrel op de Veluwe

Gezellig met uw collega’s borrelen op de Veluwe. Zowel voor kerst en nieuwjaarsborrels hebben wij diverse mogelijkheden. De drankjes en een lekker hapjesbuffet zijn inbegrepen en optioneel kunt u bij ons op locatie leuke activiteiten erbij reserveren.

Veelzijdige locatie
Polysport Activiteitenpark ligt op de Veluwezoom in het plaatsje Dieren. Het activiteitenaanbod van Polysport is in principe eindeloos. U kunt uw eigen programma samenstellen met uw favoriete onderdelen, helemaal gebaseerd op uw wensen. Polysport beschikt over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, 13 tennisbanen (waarvan 2 indoor), een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) met klimwand en bovenal, zeer gezellig personeel.

Programmavoorbeeld

  • 15.00 uur Ontvangst met een feestelijke cocktail en borrelnootjes
  • 16.00-18.00 uur Hapjesbuffet: Gyros met tzaitziki, gehaktballetjes in tomatensaus, kipkluifjes piri piri, huzarensalade en stokbrood met kruidenboter.
  • 18.00 uur einde

Arrangement uitbreiden!
Uiteraard is het mogelijk om dit programma uit te bereiden met bijvoorbeeld een activiteit (Langlaufen, Curlen, Quiz, Boogschieten, Spel enz.) U kunt het arrangement ook verlengen. De kosten voor het verlengen van het drankarrangement bedragen € 1.50 per persoon per half uur.

Boek deze ge Kerst of nieuwjaarsborrel op de Veluwe of bekijk hier alle andere mogelijkheden voor uw borrel

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl