Category

Musical Theater Dinnershow

Category

In de prachtige entourage wacht u een warm welkom en beleeft u een on-vergetelijke avond waarbij aan alles is gedacht! Laat u verrassen door het wervelende entertainment en geniet van smakelijke gerechten.

De Showbiz Village Dinnershow biedt voor ieder wat wils en bestaat uit diverse showblokken en sensationele acts die worden uitgevoerd door professionele artiesten en entertainers met een indrukwekkende staat van dienst. Zij nemen u mee op een muzikale reis met de muziek van toen en nu.

Showbiz Village Dinnershow

 

Zin in een gezellig Sinterklaasfeest met collega’s?

Kom dan naar Boom Chicago!

De comedians verbreden hun kijk op het hedendaagse Nederland met een focus op de feestdagen en wat er fantastisch en verschrikkelijk aan is. Door een mix van comedy, improvisatie, muziek, video en een flinke dosis energie, geeft Boom Chicago je een betere kijk op het Nederlandse leven dan welke inburgeringscursus ook, met veel meer gelach.

Deze show is perfect voor iedereen die buiten Nederland geboren is en voor Nederlanders die niet bang zijn om de waarheid onder ogen te zien. De show wordt voorafgegaan door een heerlijk diner.

15, 16, 17, 19, 21, 24, 27 en 28 november en 1, 2, 3, 4, en 5 december.Boek dit leuke arrangement hier!