Menu
Feest

Feest Tip: Themafeest op de Veluwe – bedrijfsfeest naar keuze

Kies uw eigen thema en kom feesten in Gelderland. Wij bieden u verschillende thema’s aan zodat er voor iedereen een geslaagd bedrijfsfeest bij zit.

Themafeesten
Kies voor uw themafeest uit de volgende thema’s!

Geen cent te makken
Gerrit leeft al jaren rondom de boshoek. Hier is alles wat zijn hart begeert. Elke dag gezelligheid en genoeg eten wat hij kan vinden op straat. Overdag doet hij zijn slaap om in de avonden rond te zwerven. Gerrit weet als geen ander hoe je moet overleven op straat. Deze avond leert hij u de fijne kneepjes van het “vak”. Gerrit met misschien wel zijn straat vrienden laten de gasten verschillende spelletjes zien die je zo kan doen op straat. Hij presenteert zijn zwerverquiz met vragen van de straat. Wie of welke groep wint deze avond de prijs van Zwerver(s) van het jaar?

Viva Las Vegas
Black Jack & Roulette, spelregels, croupiers en gasten.. Spelen maar!
Bent u gelukkig in het spel? Dan is de Las Vegas Night nét wat voor u.

Black Jack, Roulette tafels, spelregels en croupiers. Na de ontvangst met een kop koffie of cocktail krijgt iedereen een startkapitaal van 500 euro. Aan de Black Jack, Poker en Roulette tafels worden de spelregels uitgelegd door onze croupiers. Het geld dat u aan de speeltafels wint, kunt u aan het eind van de avond inzetten bij een veiling.

Een aantal kleine prijsjes wordt aan het eind van de avond per opbod verkocht.

Themaregels
Dit is een feest waarbij u volop gelegenheid heeft om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten.

Maffia Moord
Het is lang geleden dat de beruchte familie Duchette de eigenaar was van de Boshoek. Tot op de dag van vandaag zijn er diverse geruchten over een moord die gepleegd is. Helaas is deze moord tot op de dag van vandaag niet opgelost. De Boshoek stond op zijn kop en iedereen beschuldigde elkaar van de moord. Één ding wat zeker is, er is een lijk gevonden van de slachtoffer maar wie pleegde de moord.

Je krijgt startkapitaal afhankelijk van de groepsgrootte. Speel met je groep aan de speeltafels om geld te verdienen. Speur naar informatie, koop je informatie van andere groepen en wie weet lost jou groep de moord op.

Diverse mogelijkheden
Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u in plaats van een feestavond liever een middagprogramma vol activiteiten boeken?. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen!

Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park? Dan is dat ook mogelijk. We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Boek uw eigen themafeest op de Veluwe, bedrijfsfeest naar keuze.