Category

Alle bedrijfsevents

Category

Wintergevoel met het team

Beste lezer ik wil u vandaag meenemen in de wereld van bedrijfsuitjes in Winterberg

De leukste bedrijfsuitjes in Winterberg

 1. Weekendje skien – bedrijfs uitje in Sauerland
 2. Weekendje Winterberg voor groepen
 3. Dagtocht naar de sneeuw in Sauerland
 4. Wintersport dagarrangement – personeelsfeest in Winterberg
 5. bedrijfsuitje winterberg ? volledig verzorgd bedrijfsfeest – Wintersport in Winterberg

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl

Een goede werkgever heeft het beste met zijn werknemers voor. En daar hoort op zijn tijd een gezellig personeelsuitje bij. Een sportieve activiteit, kookworkshop, moorddiner, of Wie is de mol? Een personeelsuitje plannen is soms een ware uitdaging, want zoveel mensen, zoveel wensen om rekening mee te houden. Op een site als wegmetdebaas.nl kun je genoeg activiteiten vinden die leuk zijn om in teamverband te doen. Maar wat zijn de belangrijkste redenen om een personeelsuitje te organiseren? Hieronder de top 5 redenen.

 1. Personeelsuitje = gezelligheid
  Een van de belangrijkste redenen voor het organiseren van een personeelsfeest is de gezelligheid natuurlijk. Even weg uit het ‘saaie’ kantoor/werkplek en met z’n allen eropuit. Een personeelsuitje is de beste manier om elkaar op een hele andere, nieuwe manier te leren kennen. Het zijn dit soort uitjes waar je dagen later bij het koffiezetapparaat nog over doorpraat. En hele geslaagde uitjes blijven je jaren later ook nog bij en zijn voer voor een leuk gesprek.
 2. Teambuilding
  Naast dat het vaak gezellig is, vindt de werkgever een personeelsuitje ook een goede manier om teambuilding te versterken. Aangezien de meesten van ons een groot gedeelte van de tijd op het werk doorbrengen, is een goede sfeer en dus goede samenwerking extreem belangrijk. Niet alleen tussen de medewerkers, maar ook tussen het management en de medewerkers. Een personeelsuitje draagt dus absoluut bij aan het ‘bouwen’ van een gezellige sfeer.
 3. Personeelsuitjes bieden nieuwe inzichten
  Vrijwel iedereen herkent het: de eindeloze vergaderingen en brainstormsessies over een bepaald onderwerp, maar uiteindelijk komen jullie er als team maar niet uit. Soms helpt het om uit de vertrouwde omgeving te stappen en iets anders te doen. Op deze manier kom je als team tot nieuwe inzichten en ideeën die je kunt toepassen in je dagelijkse werk.
 4. Waardering tonen voor je werknemers
  Door het organiseren van een personeelsuitje laat je als werkgever ook zien dat je waardering hebt voor de mensen die je in dienst hebt. Tevreden werknemers zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf.
 5. Personeelsuitje, fiscaal aftrekbaar
  En tenslotte, minder belangrijk voor de werknemer, maar wel interessant voor de werkgever: een personeelsuitje is fiscaal aftrekbaar. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Naast een personeelsuitje kun je er als bedrijf ook voor kiezen om een bedrijfsfeest te organiseren. Niet alleen om de bovengenoemde vijf redenen, maar ook omdat je bijvoorbeeld wat speciaals zoals een jubileum te vieren hebt.

Geniet van een compleet verzorgde dag op het stand van Noordwijk en leer uw collega’s beter kennen tijdens de uitdagende strandactiviteiten. Uiteraard mag de barbecue met borrel niet ontbreken!

Powerkiten
Een workshop waarin je de kracht van de wind ervaart en deze in je voordeel laat werken. Trek uw kite door het windraam en voel de kracht die in de powerzone op de vliegers staat.

Ultimate Frisbee
Wie van uw collega’s kan de frisbee het beste naar zijn partner gooien en wie gaat er een lange strandwandeling maken om zijn frisbee terug te vinden.

Beach volleybal
Welke afdeling of welk team gaat het beachvolley bal op zijn naam schrijven?

ALL-IN bedrijfsuitje op het strand

Zin in een gezellig, educatief en compleet verzorgd dagje uit in Maastricht met uw bedrijfsuitje, personeelsuitstapje of teamdag? Met Hello Maastricht ziet, hoort, ruikt en proeft u al het moois van deze Limburgse hoofdstad.

Deze rondleiding is dé manier om ongedwongen kennis te maken met de mooiste plekjes van Maastricht. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een interessante stadswandeling door het historische centrum en informeert u over de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ontdek tijdens deze stadsrondleiding de oude binnenstad met haar pleinen, oude stadswallen en historische monumenten.

Ontdek Maastricht met ‘t groepsuitje – Hello Maastricht!

De Dinnershow die Grootser, afwisselender en spectaculairder is dan u ooit heeft mogen meemaken! Kom het samen ervaren met collega’s of relaties!

In de prachtige entourage van Showbiz Village wacht u een warm welkom en beleeft u een onvergetelijke avond waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Laat u verrassen door het wervelende entertainment en geniet van smakelijke gerechten en het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar.

Dinnershow in Aalsmeer

Met een lengte van 640 meter heeft Indoor Skicenter Bottrop de langste indoor skipiste ter wereld. U heeft zelf de keuze of u gaat skiën, snowboarden of apres skiën met uitzicht op de piste. Onder begeleiding van Everloo Events wordt deze tweedaagse van begin tot eind voor u geregeld, zodat u tijdens de dag zelf geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Twee daags Ski Spektakel in Skicenter Bottrop!

Een teamuitje in het stadion van waar thuisclub AFC Ajax en het Nederlands Elftal spelen? Wij bieden uw bedrijf deze mogelijkheid. Een leuke en sportieve activiteit voor de mannen én de vrouwen met natuurlijk een rondleiding door het stadion!

De Amsterdam ArenA biedt als sportieve locatie naast bijzondere vergaderruimtes ook mogelijkheden voor sportieve uitjes. U kunt vanaf heden met uw beste relaties, klanten, personeel of als vriendenuitje voetballen in het stadion. Het biedt een fantastische belevenis alsof u en uw spelers voor een dag profvoetballer zijn in het stadion van AFC Ajax en het Nederlands elftal!

Teamuitje naar Amsterdam ArenA

 Laat u rondleiden langs alle hoogtepunten door een gids. Met ‘s middags een spannende race tegen een beruchte graaf, waarbij u wordt geconfronteerd met een ingenieus dubbelspel in het centrum van Antwerpen!

België leeft, bruist en loopt over van ontdekkingen. Als België specialist kunnen we deze prikkels op anderen overdragen. Of u nu heerlijke pralines wilt eten in Antwerpen, genieten van de grandeur van Oostende, sportief wilt zijn in Namen, de herenhuizen uit de gouden eeuw wilt bewonderen in Brussel of onderdompelen in het Bourgondische Gentse leven, City Events Belgium wijst u de weg!

Bedrijfsuitje in Antwerpen?

Samen met een gids maakt u een tocht door de gezelligste buurt van Amsterdam, de Jordaan! De kroegjes worden hierbij  natuurlijk niet vergeten. Hierna gaat u waterfietsen waarbij u allerlei vragen moet beantwoorden.

11:00 – 13:00 Rondleiding: Jordaan Journey

Een rondleiding door de Jordaan, de gezelligste buurt van Amsterdam. Onze gidsen laten u genieten van de veelal verborgen schoonheden van deze beroemde volkswijk. Typische huisjes, sfeervolle winkelstraatjes, rustieke hofjes en uiteraard vele kroegen zullen de revue passeren. Halverwege de rondleiding door de Jordaan volgt een kroegstop (inclusief consumptie) bij een Jordanees cafeetje. Dit programma is ook te boeken als puzzeltocht.

Even lunchen en dan waterfietsen in Amsterdam

13:15 – 14:15 Lunch

14:30 – 17:00 Waterfietsen in Amsterdam: The Canal Bike Run 
De leukste manier om de prachtige grachten te ontdekken is per waterfiets. Amsterdam is immers het mooist vanaf het water! Tijdens de leuke tocht pendelt u in uw eigen tempo door de grachten. Op de waterfiets dient u onderweg allerlei vragen te beantwoorden en trapt u langs de mooiste grachtenpanden van Amsterdam. De waterfietsen hebben vier zitplaatsen (slechts twee personen trappen!) en een dakje dat bij zon of regen kan worden opgezet.

Jordaan Journey?