Menu
In de stad / Stadsevenementen

De Wallen op stap- Bedrijfsuitje

Amsterdam is natuurlijk dé stad bij uitstek om uw bedrijfsuitje te organiseren. De stad met onbegrensde vogelijkheden heeft voor ieder wat wils. Voor een leuk dagje uit met uw bedrijf of personeel gaat u naar Amsterdam met een wallentocht, een likeurproeverij, een lunch, een diner en nog meer!

Geschiedenis en hedendaags vertier

In de Amsterdamse Warmoesstraat wordt u ontvangen met koffie en gebak. Dit wordt geserveerd in het beroemde Baantjermuseumcafé. Daarna strekt u de benen in het oudste deel van Amsterdam. Geschiedenis & hedendaags vertier gaan hier hand in hand, uw gids weet daar smakelijk over te verhalen. Ook bezoekt u de Chinese tempel op de Zeedijk. Dit gebedshuis is uniek in west Europa en staat midden in het sfeervolle Chinatown.

Groepsuitje op de Wallen – Op stap in Amsterdam

Na de lunch bekijkt u een grachtenpand van binnen: Museum Amstelkring, ooit deels verbouwd tot schuilkerk. Back-to-reality komt u tijdens een bezoek aan de Wallenwinkel bij de Oude kerk. Hier veel over de geschiedenis van de rosse buurt en tevens ontmoet u een ex-prostituée. Daarna bezoekt u een Amsterdammer op zijn gezellige woonboot. Bijkomen doet u met een likeurtje in een van de likeurlokalen van de stad. Het diner is in een van de oudste pandjes van de stad!

Extra: tijdens een exclusieve borrel in het Baantjermuseumcafé kunt u kostenloos gebruik maken van de karaoke!

Klik hier voor meer informatie over dit uitje.