Menu
In de stad / Spel programma's / Stadsevenementen / Stadswandeling

Bedrijfsuitje in Amsterdam – Beleef de Zoo Experience in Artis

Ervaar de dierentuin eens op een ‘unique’ manier! Een teamuitje dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken. Leuk bedrijfsuitje van Stad Unique Amsterdam!

Uw bedrijfsuitje in dierentuin Artis in Amsterdam
Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in Artis.

Werk samen in Artis op een bijzondere manier
Het doel van de Zoo Experience is dat u deze leukste plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u soms ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.

Bedrijfsuitje in Amsterdam?