Menu
Erop uit met collega's

BBQ, lasergamen en glowgolf – Actief bedrijfsuitje in Amsterdam

Toparrangement! Met dit BBQ Party arrangement gaat u een potje bowlen, glow in the dark midgetgolfen, lasergamen én barbecueën. Daarbij zitten ook nog vijf drankjes en een bittergarnituur! U hoeft zich met dit arrangement dus nergens meer zorgen om te maken.

Bowlen, Glowgolf, Lasergamen
Onze bowlingbanen zijn geheel in het wit en worden verlicht met hypermoderne LED verlichting. Uniek voor Amsterdam en omstreken! De ballen en pins worden ook nog eens verlicht door blacklights en aan de muur hangt een groot beeldscherm voor audio en video. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer. Een potje bowlen duurt ongeveer een uur.

Glow in the dark midgetgolfen noemen we ook wel glowgolfen. Dit is een vorm van midgetgolf en minigolf, maar dan met blacklights. De donkere ruimte wordt verlicht door afbeeldingen van piraten in spannende blacklights. De ballen en sticks lichten ook op en geven een gezellig accent aan het spel. De 12 holes speelt u in 45-60 minuten.

Lasergamen is een super populaire groepsactiviteit. Onze lasergame arena is maar liefst 450 vierkante meter groot en daarmee de grootste en meest spectaculaire van Amsterdam en omstreken. De ruimte, ook wel de ‘underground’ genoemd, is donker en wordt verlicht met LED verlichting en blauw/paarse blacklights. Een ronde tijgeren, schieten, duiken en rennen duurt ongeveer 12 minuten en is altijd spannend, maar tegelijkertijd toegankelijk voor iedereen.

Uw eigen BBQ tafel tijdens dit Actief bedrijfsuitje in Amsterdam
Na deze intensieve, maar superleuke middag is het tijd om aan tafel te gaan. Jullie krijgen een tafel met een barbecue. U bent dus uw eigen chef-kok en braadt het vlees of vis op de manier waarop jij dat het lekkerst vindt. We hebben een ruim assortiment sauzen en als bijgerecht verschillende frisse salades, patat en stokbrood met kruidenboter.

Dit ‘Actief bedrijfsuitje in Amsterdam’ inclusief

  • Bowlen
  • Glow in the dark midgetgolf
  • Lasergamen
  • Vijf drankjes (Hollandse bar – bier/wijn/frisdrank)
  • Bittergarnituur
  • BBQ

Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte van dit Actief bedrijfsuitje in Amsterdam. Of bekijk hier het totaalaanbod van alle Bedrijfsuitjes in Amsterdam.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl