Menu
Erop uit met collega's

Avontuur tijdens een Eendenrally – Onvergetelijk teamuitje

Tijdens dit geweldige uitje toert u op een route naar keuze in cabrio Eendjes. Onderweg staan u ludieke opdrachten en een streekspecialiteit te wachten. Een teamuitje om nooit te vergeten!

Met behulp van 53 Lelijke Eenden organiseren wij 2cv tours voor groepen van 12 tot 400 personen. Het bedrijfsuitje staat in het teken van samenwerking, creativiteit en spanning! Welk team wint uiteindelijk de Company Car?

Het programma bestaat uit een goede combinatie van een prachtige autoroute, ludieke klassementsproeven, goede verzorging tijdens de dag en een gezonde dosis (in)spanning.
U kunt kiezen uit drie regio’s: Zaanstreek, Groene Hart of Betuwe. Rijdt u liever ergens anders dan kiest u voor de Eendenrally op locatie, en de hele route wordt op maat gemaakt.

De stops onderweg variëren van een echte Hollandse kaasboerderij tot teambuilding activiteiten. Is dit voor u niet spannend genoeg? Op uw verzoek voegen we een kartavontuur of antislippen op een mobiele slipmat toe. En wat dacht u van racen op het circuit van Zandvoort?

Avontuur tijdens een Eendenrally – Onvergetelijk teamuitje