Menu
Stadsevenementen

Amsterdam Express – een intense teamstrijd!

Bij Amsterdam Express start u in teams van 6 tot 8 personen. Met elkaar gaat u vandaag dit ultieme stadspel vol strijd aan!

Amsterdam Express …alle teams proberen aan de hand van verkregen informatie en aanwijzingen naar een volgend checkpoint ergens in het gezellige centrum van Amsterdam te komen en zich binnen de gestelde tijd te melden. En natuurlijk dient u het checkpoint te bereiken zonder hiervoor iets of iemand te betalen. Onderweg en bij de verschillende trefpunten gaat u opdrachten uitvoeren die er niet om liegen.

Een intense teamstrijd!
Alle opdrachten dienen zo snel mogelijk te worden uitgevoerd en het snelste team met de meeste juiste oplossingen maakt grote kans om te winnen! Dus alle vrouwelijke charmes en mannelijke spierbundels moeten ingezet worden. Want met het goed uitvoeren van de opdrachten kunt u uiteindelijk ook nog eens extra hulpmiddelen en tijd winnen. Natuurlijk zijn ook kennis van Amsterdam, gedrevenheid, gevoel voor humor en inzicht belangrijke voorwaarden om als team als eerste over de finish te strompelen. Want intens zal de strijd zijn.

Durft u de strijd aan te gaan?