Menu
Vergaderen

8-uurs Vergaderarrangement – Vergaderlocatie in het centrum van Dordrecht

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig monumentaal pand deze vergaderlocatie gevestigd. Deze inspirerende vergaderlocatie in het centrum van Dordrecht bestaat uit diverse ruimtes, allen met een geheel eigen uitstraling.

Dagbijeenkomst in een voormalig bankgebouw in Dordrecht
Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig monumentaal pand deze vergaderlocatie gevestigd. Een inspirerende vergader- en trainingslocatie die bestaat uit diverse ruimtes, allen met een geheel eigen uitstraling. Alle historische elementen van deze unieke locatie zijn met veel zorg in ere hersteld en zijn gecombineerd met zeer eigentijdse industriële details. Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen.

Unieke zalen met eigen karakters
Met veel zorg zijn alle historische elementen van dit voormalige bankgebouw in ere hersteld. Deze zijn gecombineerd met eigentijdse details. Enkele eyecatchers zijn de kluis, het kleurrijke glas in lood, prachtige lambrisering en de sfeervolle stadstuin. Uiteraard zijn alle vergaderzalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

  • Herenkamer: De Herenkamer is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor informele bijeenkomsten. De ruimte is geschikt voor ongeveer 8 personen.
  • Lunchruimte: De lunchruimte is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor lunches en borrels maar ook zeer geschikt is als informele vergaderruimte. De eye-catcher is de oude kluis. De ruimte is geschikt voor 20 tot 70 personen.
  • Conferentieruimte: Deze prachtige ruime zaal heeft een eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw conferentie of vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatieapparatuur. De ruimte is geschikt voor 40 tot 200 personen.
  • Vergaderruimte: Rustieke, stijlvolle vergaderruimte, voorzien van moderne presentatie apparatuur. Perfect geschikt voor boardroommeetings en managementteam vergaderingen. De ruimte is geschikt voor 10 tot 16 personen.

Ook de innerlijke mens verzorgen we goed – geef uw cateringwensen door
Een vergadering is pas compleet als ook de innerlijkse mens goed verzorgd wordt. Goede koffie en een lekkere lunch mogen niet ontbreken. In samenwerking met Fles & Mes Catering heeft het Meeting House diverse vergaderarrangementen samengesteld. Naast diverse vergaderarrangementen, is het ook mogelijk om geheel op maat uw cateringswensen in te vullen.

Bereikbaarheid van deze vergaderlocatie in Dordrecht
De vergaderlocatie is centraal geleden in het historische centrum van Dordrecht. Op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Dordrecht en in de nabijheid van diverse parkeergarages. Met deze garages zijn prijsafspraken zodat u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren.

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in deze ‘Vergaderlocatie in het centrum van Dordrecht’ is inbegrepen:

  • Gebruik audiovisuele middelen
  • Koffie, thee en ijswater op de zaal gedurende 2 dagdelen
  • Lunch

Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte over deze Vergaderlocatie in het centrum van Dordrecht. Of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderlocaties in Zuid-Holland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl