Menu
Vergaderen

32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland

32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland

Op zoek naar een vergaderlocatie waar u kunt overnachten en er mogelijkheden zijn voor teambuilding activiteiten? Deze locatie op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe, heeft het allemaal! . Met een evenemententerrein in de achtertuin combineert u uw bijeenkomst gemakkelijk met een stukje teambuilding of andere activiteiten. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een 32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland-  Uit te breiden met leuke activiteiten!

32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland

Deze locatie is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie , telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn. Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van 5 slaapkamers, 3 badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland

De zalen

Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heeft u toegang tot WIFI. Het hotel is de ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 150 personen. Bijzonder is onze Villa: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en besloten diners. Daarnaast biedt onze locatie een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras.

Teambuilding

Zoekt u een activiteit voor uw groep om te combineren tijdens een meeting of cursus. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Op deze locatie kiest u uit ruim 100 activiteiten. Van 4×4 rijden, tot lasergame of boogschieten. 

Meer informatie over dit 32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland ? Bekijk dan hier dit 32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland – Uit te breiden met leuke activiteiten!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850