Archive

2009

Browsing

Bedrijfsfeest in Brabant organiseren? Hier vindt u de leukste bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, themafeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en incentives. Een actief dagje teambuilding, een spannende themaavond of een origineel uitje met het personeel in Brabant kunt u boeken bij onze feest specialisten.

Klik hier voor meer arrangementen

Geur & styling voor een perfecte eerste indruk! Een parfumworkshop is een verrassende ontdekkingstocht door de wereld van geuren.

Geuren roepen de diepste herinneringen bij u op, want 70% van onze communicatie verloopt onbewust. Daarbij speelt de geur die iemand draagt een grote rol. Creëer uw eigen parfum tijdens een van de workshops.

Klik hier voor een van onze parfumworkshops

Bent u ook zo dol op chocolade en heeft u altijd al willen weten hoe Chocolade wordt gemaakt? Dan is dit een arrangement voor u en uw teamleden. Veelal in combinatie met een lunch of diner boekt u een chocolade workshop waar u de kneepjes leert maar natuurlijk ook voluit kunt proeven!

Klik hier voor meer informatie

Winter is een tijd van plezier, leuke feesten in de sneeuw. Uw bedrijfsevent begint hier, echt genieten dus…

Wij hebben een aantal bijzondere winter feestarrangementen voor u geselecteerd, de echt leuke evenementen beginnen hier! Genieten van de leukste feesten in de sneeuw. Laat u verrassen door de leuke winter uitjes die u op deze site ziet staan.

Wat doet u dit jaar in de winterdagen? Kijk op Winterevents.nl!

Als men aan de winter denkt, denkt men vaak aan kou, sneeuw, dikke truien, handschoenen etc. Maar de winter kan ook erg leuk zijn!

Sommige activiteiten zijn alleen tijdens dit seizoen mogelijk, dus maak daar gebruik van! Denk eens aan schaatsen, skiën, lekker uitwaaien aan het strand, een winters avondje uit, culinair genieten van echte winterse gerechten, speciale winterse wellness uitjes en nog veel meer.

Ontdek wat er in de winter te beleven valt! Kijk op Uitindewinter.nl.