Menu
Vergaderen

2-Daags vergaderarrangement aan de kust van Noordwijk

2 dagen vergaderen in een 4 sterren hotel in Noordwijk, direct aan het strand, dus u loopt zo even het strand op om nieuwe inspiratie op te doen tijdens uw vergadering. Ook voor een activiteit biedt deze vergaderlocatie uiteraard uitstekende mogelijkheden.

Vergaderen in een 4-sterren hotel direct gelegen aan het strand van Noordwijk! Deze vergaderlocatie ligt in de directe nabijheid van steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Een ideale locatie voor een training, presentatie en vergadering. De locatie beschikt over 10 multifunctionele zalen. De zalen bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten en zijn zeer geschikt voor het houden van een bijeenkomst.

Teambuilden aan de kust
Wilt u de teamgeest versterken en het nuttige met het aangename combineren, denk dan eens aan een teambuildingssessie als break van uw vergaderarrangement. Wij bieden u samen met onze partners diverse mogelijkheden. Zo kunt u bij ons schermen, schilderen, koken, salsa dansen, een wijnproeverij doen en nog veel meer. Informeer voor prijzen en mogelijkheden.

Klik hier en bekijk dit 2-dagen vergaderen aan de kust van Noordwijk of klik hier en bekijk nog 46+ vergaderarrangementen in Noord-Holland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl