Menu
Erop uit met collega's

Weekendje skien – bedrijfsuitje in Sauerland

Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan eens lekker skiën of snowboarden met je collega’s in het Sauerland. Een paar uurtjes rijden vanaf de Randstad en je bent in het mooie Sauerland waar wij onze compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

Iedere dag staan er verschillende leuke activiteiten op het programma, voor ieder wat wils. Zo kunt u eindelijk eens een keer proberen te snowboarden, uw eerste skiles nemen of sportief door de bossen met de langlaufski`s of met de sneeuwschoenen.

Winter groepsprogramma
Vrijdag

  • Aankomst: Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje, na het inchecken kunt u genieten van het winterse Sauerlander Buffet.
  • Fakkelwandeling: Na het buffet is het tijd voor een frisse neus, we gaan de bospaden verkennen met fakkels. We maken een mooie wandeling door de sneeuw en genieten van de mooie lichtjes en de gluhwein onderweg.

Zaterdag

  • Ontbijt: ’s Morgens staat er een heerlijk Welcome to the Day ontbijtbuffet klaar
  • Winter-Experience: Tijd voor actie. Onze Nederlandse instructeurs staan klaar om iedereen de kneepjes bij te brengen van het skien, snowboarden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen.
  • Lunch: Tussen de middag kunt u genieten van de echte Duitse Schnitzels. Krachten opdoen voor ’t middag programma als de beginners voor het eerst met de skilift naar de top gaan
  • Diner en Feest: In de avond is het natuurlijk tijd voor lekker eten en Apres ski, nu gaan echt alle remmen los, na het buffet kan iedereen lekker dansen en hossen op de muziek van de DJ en genieten van een biertje aan de bar.

Zondag

  • Ontbijt: In het hotel staat weer een heerlijk ontbijtbuffet klaar
  • Sneeuwzeskamp: We sluiten het weekend in stijl af met een spannende sneeuwzeskamp, welk team werkt het beste samen en gaat voor de overwinning?
  • Lunch: Alle stoere verhalen van het weekend komen nog even boven tafel. Met een voldaan gevoel en allemaal leuke herinneringen gaat iedereen weer de bus in, terug naar Nederland.

Klik hier voor meer informatie of boek dit bedrijfsuitje al vanaf 149,50 euro p.p.p.n. of bekijk hier alle mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Sauerland

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl