Menu
Vergaderen

Vergaderen in Noord-Brabant TIP

Vergaderen in Noord-Brabant TIP

Ik heb voor u deze prachtige locatie om te vergaderen in Noord-Brabant TIP. Deze vergaderlocatie heeft alles in huis. Mooie vergaderzalen voorzien van daglicht en diverse eigen activiteiten. Laat u verrassen door deze vergaderlocatie gelegen op de grens van Brabant en Gelderland.

Vergaderen in Noord-Brabant TIP

Deze 4-sterren vergaderlocatie beschikt over 5 multifunctionele vergaderzalen en een boardroom. De zakelijke mogelijkheden zijn eindeloos. Voor vergaderingen zijn zakelijke gasten bij deze vergaderlocatie aan het juiste adres. Daarnaast  zorgen wij ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een succes wordt. Bovendien beschikt deze vergaderlocatie over een eigen parkeergarage waar u gebruik van kunt maken.

Zakelijk overnachten

Na een dag vol besprekingen overnacht u op een comfortabele hotelkamer. Bovendien is deze 4-sterren vergaderlocatie de ideale plek om in alle rust te overnachten. Daarnaast bezorgen wij u graag een aangename ervaring voor u en uw zakenrelaties. Tevens beschikt deze vergaderlocatie over 60 hotelkamers  en ook over diverse andere faciliteiten zoals de Wellnessboot.

Sfeervol restaurant

Het restaurant van vormt als sfeervolle plek het ideale decor voor een zakelijk diner. Geniet van de culinaire gerechten van de chef-koks en tevens van een diner in een professionele setting die past bij een zakelijk diner.

Interesse in dit vergaderarrangement? Boek nu of vraag meer informatie aan op onze website: vergaderen in Noord-Brabant.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850