Menu
Erop uit met collega's / Feest

Top 3: Boerenfeesten

Zin in een leuk en uniek themafeest? Wat dacht u van een boerenfeest? Bekijk hieronder onze Top 3 Boerenfeesten

Middag en avond arrangement – Leuke activiteiten en een themafeest in Gelderland
Middag en thema avond arrangement. 2 Feesten samengebracht tot 1 groot geheel. Eerst het actief gedeelte gevolgd door een gezellig themafeest naar keuze. Een hele dag plezier waar nog lang over nagepraat zal worden. Wilt u een succesvol feestje organiseren met zowel wat teambuilding als een geweldige all in thema avond? Kies dan voor een actief middagje met leuke spelletjes, ’s avonds gevolgd door een grandioze thema avond. Succes verzekerd!

ALL-IN themafeest Dance Classics – Super personeelsfeest in Gelderland
Ga terug in de tijd en geniet van de muziek van toen! Tijdens de Dance Classic avond worden oude tijden herleefd met muziek van Tina turner, Pointer sisters, John Travolta & Olivia Newton John. Een all-in avond met onbeperkt eten en drinken maken van dit personeelsfeest een absolute topper!

ALL-IN Werelds themafeest – bedrijfsfeest vol verrassingen in Gelderland
Tijdens dit all-in werelds themafeest is iedereen gelijk. Van directeur tot magazijnmeester; het maakt geen verschil. Geniet onbeperkt van het eten en drinken en laat u verrassen tijdens een van de vele verrassingen deze avond. Bij aankomst staan de typetjes al te wachten om u te verwelkomen.

Op zoek naar meer themafeest tips?

Met recreatieve groet,
Zakelijk.nl