PVnieuws

Horeca-apparatuur voor feesten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Organiseert u regelmatig (bedrijfs)feesten? Dan is het misschien het overwegen waard om zelf bepaalde horeca-apparatuur aan te schaffen dan steeds in te huren. Dit kan namelijk flink wat kosten schelen en eventueel kunt u het zelf ook weer verhuren, waardoor het misschien zelfs geld op kan leveren.

Welke apparatuur voor u interessant is om aan te schaffen kunt u natuurlijk het beste zelf inschatten. De apparatuur moet dan wel regelmatig gebruikt worden en natuurlijk ook onderhouden worden dus belangrijk is wel dat de apparatuur niet maanden stilstaat.

Wij hebben wel een aantal tips voor u, wat handig is voor uw basisuitrusting:

  1. Barkoeling: Barkoelingen zijn over het algemeen voorzien van ledverlichting, waardoor de drankjes op een mooie manier gepresenteerd kunnen worden, maar nog belangrijker is dat de ventilator in de barkoeling zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en dat de drankjes dus heerlijk koel geserveerd kunnen worden.
  2. Koffiemachine: Een feest is niet compleet met een goed kopje koffie voor ontvangst of afsluiting. Tegenwoordig is vaak een gewoon bakje zwarte koffie niet meer voldoende en willen de gasten vaak de keuze hebben uit cappuccino, latte macchiato, espresso, etc. De koffiemachine is hierdoor geen overbodige luxe. Belangrijk wel test voor de aanschaf van de koffie ook een aantal verschillende merken koffiebonen, want ook deze kunnen erg bepalend zijn voor de smaak van de koffie.
  3. Terrasverwarmers: Ondanks dat de avonden nu warm en zwoel zijn, breekt er ook weer een andere periode aan. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten buiten in de kou moeten staan. Een terrasverwarmer is dan een gemakkelijke manier om het terras te verwarmen. Ze zijn mobiel dus ook op veel verschillende plekken in te zetten.

Wilt u bekijken welke mogelijkheden er zijn qua horeca-apparatuur neem dan een kijkje op Horecarama.nl zij hebben een groot assortiment aan apparatuur, accessoires, en inrichting.

Let the party begin!

Redacteur

Comments are closed.