Vergaderen

32 uurs Vergaderarrangement in de Hofstad – Vergaderen in Den Haag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vergaderen op een toplocatie in Den Haag waar u ook uw auto makkelijk kwijt kunt. Bij deze vergaderlocatie kunt u met kleine en grote groepen uitstekend vergaderen.

De locatie beschikt over 5 multifunctionele, smaakvolle en volledig uitgeruste conferentiezalen en boardrooms die plaats bieden aan groepen tot 600 personen.

Multifunctionele Vergaderzalen
In de Prominental Boardroom kijkt u tijdens uw meeting uit over de skyline van Den Haag. Een grotere groep? Geen probleem. De zalen hebben een capaciteit voor 1200 personen. De zalen zijn mulitfunctioneel inzetbaar. Het maakt dus niet uit hoe groot de groep is.

Dit 5-sterren hotel introduceerde zelfs als eerste hotel ter wereld een Sony 4K laserprojectie met haarscherp beeld, 4 keer zo scherp als High Definition. De Sony 4K laserprojectie is nu beschikbaar in de grote plenaire zaal. Daarnaast beschikt de locatie over tal van andere vergaderfaciliteiten die uw bijeenkomst ten goede komen.

Overnachten
Het Haagse hotel heeft 178 kamers en suites. En zij staan 24/7 voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
Mist u ook altijd uw eigen kussen als u in een hotel slaapt? Laat het weten. Het hotel regelt uw favoriete kussen voor een geweldige nachtrust na een dag lang vergaderen.

Wilt u na uw bijeenkomst nog even lekker ontspannen?

Ook dit kan in onze Healthclub en Spa. Ons 5-sterren hotel heeft dé city spa van Den Haag en omgeving. De Promenade Healthclub & Spa vindt u onder het hotel en is gratis te bezoeken voor hotelgasten. De luxe city spa heeft een oppervlakte van 900 m2 met diverse sauna’s, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte. Alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig!

Vergader eens op deze toplocatie in Den haag tijdens u volgende vergadering.

Redacteur

Comments are closed.