Category

Nieuwsberichten

Category

Bekijk Rotterdam eens vanaf het water en laat u verrassen door verleden en heden in één van de grootste havens ter wereld! Met een vaartocht, een tour langs de exotische collectie van het Wereldmuseum en dineren op een bijzondere locatie.

Uw bezoek begint in de hippe Euromast, waar u tijdens een uitgebreide lunch op 100 meter hoogtekunt genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de skyline van Rotterdam. Na afloop van de lunch kunt u een bezoek brengen aan het platform en met de Euroscoop naar 185 meter!

Personeelsdag in Rotterdam – World Port arrangement

In onze hoofdstad valt heel wat te beleven. Amsterdam is tenslotte de stad waar alles kan en alles mag.

Variërend van dag- en avondprogramma’s, feesten, hotels en zelfs vergadermogelijkheden en een bedrijfsuitje amsterdam. Wat dacht u bijvoorbeeld van smartlappen zingen op de Zeedijk, of een gezellige borrel boottour maken door de Amsterdamse grachten?

Kijk op Beleefamsterdam.nl voor de beste ideeën.

Met name bij goede prestaties en voor relatiedagen wordt een bedrijfsincentive ingezet. De incentive, bijvoorbeeld een niet alledaagse reis naar het buitenland, werkt als een incidentele bonus die los staat van het salaris of de reguliere bonusregeling.

Tegelijkertijd is de incentive ook inzetbaar om relaties wat extra aandacht te geven of om het bedrijf te trakteren op een personeelsreis. Al met al is en blijft de incentive een echte ‘wannahave’; iets dat men graag wil doen, maar niet zo snel voor zichzelf of voor relaties zou plannen!

Kijk voor tips en ideeën op Bedrijfsincentive.nl!