Category

Op het strand

Category

Een actief dagje met collega’s of relaties aan het strand. Lekker uitwaaien en de strijd met elkaar aan gaan met diverse strandactiviteiten als blokarten, raften, vliegeren, beachvolley en nog veel meer natuurlijk!

Op www.strandfeest.nl vindt u 27+ heerlijke strandarrangementen voor u en uw hele team! Om u een indicatie te geven heb ik 5 arrangementen voor u uitgelicht.

Voordelen van deze website

  • Gratis locatie advies
  • Vergaderlocaties met de beste prijs-kwaliteit
  • Cadeaupunten bij uw boekingen
  • Exclusieve vergader aanbiedingen
  • 100% hospitality
  • Complete vergaderarrangementen

Benieuwd, bekijk hier het totaalaanbod www.strandfeest.nl

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw strandfeest? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Beleef samen met uw collega’s dit super compleet verzorgde bedrijfsfeestje op het strand van Scheveningen. Kies zelf uw strandactiviteiten en sluit af met een heerlijke uitgebreide barbecue!

Programma voorbeeld

14:00 uur Start strandactiviteiten.
17:00 uur Borrel en start van het drankarrangement.
18:00 uur Uitgebreide barbecue bij het strandpaviljoen.
21:00 uur Einde Super bedrijfsuitje en einde van het drankarrangement.

Beach Event op het strand

Bent u voor uw personeel, collega’s of gehele bedrijf op zoek naar spannende adventures, dan bent u hier op de goede plaats ! Voor actieve programma’s vindt u hier vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen er ook combinaties gemaakt waar wij u graag bij van dienst zijn. Nederland is uitermate geschikt om iets te gaan op het strand.

Je kunt bijvoorbeeld gaan raften, blokarten, vliegeren of beachvollybal gaan spelen. Dit kan heel goed met een zakenrelatie of met andere mensen.

Klik hier voor meer arrangementen op het strand.

Bent u op zoek naar een spetterend evenement voor uzelf en uw collega’s? Sports Events Company ontwikkelt en organiseert sportieve en zakelijke evenementen op elke gewenste locatie!

U wordt ontvangen met een uitgebreid barbecuebuffet. Voorafgaand aan het spetterende feest worden kleurrijke bloemenslingers uitgedeeld om uw gezelschap in de juiste sferen te brengen. Na een geweldig optreden van de surfdudes Magic Wave, is het tijd voor de DJ en live saxofonist. De aankleding van de ruimte is geheel in strandstijl met strandballen, -stoelen en gekleurde parasols. Beleef deze ultieme zomerse avond met Sports Events Company!

Tijdsduur programma: ± 19.00 uur tot ± 24.00 uur.

Strandfeest?