Category

Borrels

Category

Paviljoen de Bloemert met z’n unieke ligging is bij uitstek geschikt om gezellig te borrelen. Of de reden nu de jaarwisseling, uw verjaardag of uw maandelijkse bedrijfsborrel is. Met meerdere bars, terrassen en cafés in Drenthe en een enthousiaste brigade kunnen wij voor u een borrel op maat maken!

Oudejaarsborrel (geldig van 1 t/m 31 december)

 • glas Gl&uUuml;hwein bij ontvangst
 • oliebol en een appelflap
 • 2 uur onbeperkt drinken (Hollands assortiment)
 • 4 x luxe bittergarnituur

Nieuwjaarsborrel (geldig van 1 t/m 31 januari)

 • glas Champenoise bij ontvangst
 • oliebol en een appelflap
 • 2 uur onbeperkt drinken (Hollands assortiment)
 • 4 x bittergarnituur

Verjaardagsborrel (hele jaar geldig)

 • vrolijke drankje bij ontvangst
 • een heerlijke Limburgse vlaai (o.i.d.)
 • 2 uur onbeperkt drinken (Hollands assortiment)
 • 4 x bittergarnituur

Borrelen in Drenthe?

Sluit het jaar af en evalueer het afgelopen jaar nog eens onder het genot van een hapje en een drankje. Toost met collega’s, vrienden en familie op een gezellige jaarwisseling en een geweldig 2011!

Kies het Oudejaarsarrangement met de borrel die bij u past; basic en gezellig of spetterend en glorieus! Er is een wat uitgebreidere borrel, met meer consumpties of extra luxe hapjes. Aansluitend een koud en warm buffet voor uw gasten, dat kan ook! Of een Spaans Tapasbuffet. Nog een optie: aansluitend een feest van nog eens 4 uur; we weten uit ervaring hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van de 5th Avenue! Op die ‘after party’ serveren we, als u dat wilt, ons complete assortiment drankjes en cocktails, bier, wijn en frisdrank, maar ook prosecco of champagne tegen een kleine meerprijs. We wensen u nu alvast een fantastisch 2011!

Oudjaarsborrel arrangement?

Gelukkig nieuwjaar, de borrel staat voor u in Slagharen klaar! Ontdek het zakelijke Slagharen en kom met uw medewerkers/relaties proosten voor het nieuwe jaar.

Wij stellen geheel voor u exclusief een ruimte beschikbaar waar u onder het genot van een drankje en hapje kunt genieten van de avond. Laat 2011 beginnen!!

Vanzelfsprekend kunnen wij op maat bovenstaande arrangement voor u aanpassen aan de hand van uw eigen wensen en invulling.

Nieuwsjaars uitje?

De Feestdagen zijn altijd het moment om uw medewerkers, collega’s of relaties in het zonnetje te zetten. Dit kan natuurlijk door ze de verrassen met een Kerstpakket of bonus, maar een gezellig samenzijn met een hapje en drankje is dan ook een aanrader. Golden Tulip Strandhotel Westduin neemt u alle zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Borrel met collega’s?

Het is weer bijna tijd voor de nieuwjaarsborrel van je werk. Zo’n borrel is een leuke manier om je collega’s op een informele manier beter te leren kennen. Natuurlijk moet je het hier gewoon naar je zin hebben, maar vergeet niet dat het hier altijd nog om je werk gaat. Voorkom dat je jouw imago in een avond verpest en houd je aan de volgende richtlijnen.

Bron: Zo gedraag je je op de nieuwjaarsborrel, Healthylives.nl, 30 december 2010

Bedrijfsuitjes en borrels zijn goed voor de teamspirit. Dus worden er in de meeste organisaties af en toe sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Niet iedereen heeft altijd zin om een dag of avond op te trekken met nieuwe, vaak nog onbekende collega’s. Toch is het goed om in een informele omgeving elkaar beter te leren kennen.

Bron: Miloe van Beek, Hoe hoort ‘t: De bedrijfsborrel, Intermediair, 22 juli 2003