Category

Workshops

Category

Samen iets leuks doen? Dan bieden workshops je een bijzonder leuke oplossing. Een workshop is de manier om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen of om gewoon gezellig wat leuks met je vrienden of collega´s te ondernemen. Workshops zijn leerzaam maar vooral ook heel gezellig!

Maak je eigen film bij een TV workshop, ga elkaar bodypainten, samen salsadansen of je eigen CD opnemen. Ontdek je creativiteit tijdens een speelfilm- of cocktailworkshop of zoek het avontuur en leer vuurspuwen of kanoën in de branding. Leef je uit op een trommel tijdens een percussieworkshop. Lekker actief bezig zijn en nog wat leren ook! Dat kan op elk gebied dat jij interessant vindt. Je kunt het zo gek niet bedenken, de mogelijkheden zijn enorm.

Deel een fantastische ervaring en geniet samen van het resultaat! Klik hier voor de hiervoor genoemde workshops en nog veel meer!

Op zoek naar een originele en inspirerende invulling voor uw bedrijfsuitje, vergadering of personeelsdag? Ga dan eens de uitdaging aan met fotografie! En deze workshop is in februari wel héél aantrekkelijk voor grote groepen!

Fotograferen is leuk: geeft inzicht, verbindt en geeft inspiratie. Met creatieve thema’s biedt Fotasia originele fotografieworkshops voor grote en kleine groepen. Een workshop biedt zo veel meer dan fotograferen alleen. Kijken, spelen met beeld en techniek en zo creativiteit en visie ontdekken.

SPECIALE AANBIEDINGEN tot 1 april 2012
Grote Groepen actie:
Dit betekent: bij workshops van 60 personen of meer mogen 10 personen gratis deelnemen!
Dus boekt u een workshop voor 60 personen? Dan betaalt u maar voor 50.
Boekt u voor 120 dan betaalt u voor 110.

Kleine Groepen actie:
Gratis groepsfoto voor groepen tot 30 personen!

Boekt u een workshop voor een groep tot 30 personen? Dan maken wij gratis een professionele foto van uw hele groep, een leuk extraatje en een mooie herinnering.

Deze aanbiedingen zijn geldig voor aanvragen via BUSINESSBOOKERS tot 1 april 2012.De offerte zelf blijft 2 maanden geldig.

Leren fotograferen?

Andre Rieu, Benny Neyman, Hans van der Togt; het zijn maar een paar voorbeelden van cursisten die met goed gevolg de workshop Plat Mestreechs hebben doorlopen.

Al komt u met het meest bekakte Aerdenhoutse of Twentse accent binnen..er is geen ontkomen meer aan. Uw woordenschat is verrijkt met een cocktail van kennen en kunnen, kunnen en kinnen, moeten en mote, zullen en zölle. En wie mag daar dan wel de cursusleidster zijn? Dat is unne authentieke Sjeng oet ‘t jekerkwartier. Eenmaal binnen, dan heb je toch een enthousiasme binnen de poorten!

Workshop Maastricht?

In uw op maat gemaakte commercial (in een brainstorm komen we gezamenlijk tot een origineel onderwerp) laten we de creativiteit van uw medewerkers de vrije loop. Maar waar beginnen we bij het maken van een commercial? En hoe starten we het creatieve proces? Geen zorgen; wij helpen u vandaag graag op weg. Uw business zal na vandaag een grotere winst opleveren!

Uw commercial betekent dan ook dat u vandaag beslist hoe en wat de inhoud van uw eigen bedrijfsfilm gaat worden. Dit houdt in: de film/commercial valt geheel onder uw verantwoording: het script, het “story-board”, de registratie, het filmen en het geluid vastleggen. Maar ook additionele en daarom zeker niet minder onbelangrijke onderwerpen zijn van essentieel belang. Dus een geschikte filmset tot en met het kiezen van de juiste attributen en make-up zijn onderdelen van de totstandkoming van uw eigen exclusieve tv-commercial. Alles is aanwezig. Aan u de beslissing waar gebruik van te maken.

Bedrijfsuitje Rotterdam?