Category

Stadswandeling

Category

Tijdens deze rondleiding komt u langs verschillende restaurants waar u de heerlijkste Tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een gids maakt u een culinaire reis door de stad!

Onze gids gaat u voor in deze culinaire reis en vertelt u onderweg ook nog wat leuke weetjes over de stad. U zult zich zeker vermaken met onze gevarieerde wandeltocht en al die lekkere hapjes. Als afsluiting kunt u genieten van een fantastisch grand dessert.

Tapas-Stappen door Utrecht

 Laat u rondleiden langs alle hoogtepunten door een gids. Met ‘s middags een spannende race tegen een beruchte graaf, waarbij u wordt geconfronteerd met een ingenieus dubbelspel in het centrum van Antwerpen!

België leeft, bruist en loopt over van ontdekkingen. Als België specialist kunnen we deze prikkels op anderen overdragen. Of u nu heerlijke pralines wilt eten in Antwerpen, genieten van de grandeur van Oostende, sportief wilt zijn in Namen, de herenhuizen uit de gouden eeuw wilt bewonderen in Brussel of onderdompelen in het Bourgondische Gentse leven, City Events Belgium wijst u de weg!

Bedrijfsuitje in Antwerpen?

Samen met een gids maakt u een tocht door de gezelligste buurt van Amsterdam, de Jordaan! De kroegjes worden hierbij  natuurlijk niet vergeten. Hierna gaat u waterfietsen waarbij u allerlei vragen moet beantwoorden.

11:00 – 13:00 Rondleiding: Jordaan Journey

Een rondleiding door de Jordaan, de gezelligste buurt van Amsterdam. Onze gidsen laten u genieten van de veelal verborgen schoonheden van deze beroemde volkswijk. Typische huisjes, sfeervolle winkelstraatjes, rustieke hofjes en uiteraard vele kroegen zullen de revue passeren. Halverwege de rondleiding door de Jordaan volgt een kroegstop (inclusief consumptie) bij een Jordanees cafeetje. Dit programma is ook te boeken als puzzeltocht.

Even lunchen en dan waterfietsen in Amsterdam

13:15 – 14:15 Lunch

14:30 – 17:00 Waterfietsen in Amsterdam: The Canal Bike Run 
De leukste manier om de prachtige grachten te ontdekken is per waterfiets. Amsterdam is immers het mooist vanaf het water! Tijdens de leuke tocht pendelt u in uw eigen tempo door de grachten. Op de waterfiets dient u onderweg allerlei vragen te beantwoorden en trapt u langs de mooiste grachtenpanden van Amsterdam. De waterfietsen hebben vier zitplaatsen (slechts twee personen trappen!) en een dakje dat bij zon of regen kan worden opgezet.

Jordaan Journey?

Een stad ontdekken op een unieke manier? Wij hebben het beste uit allerlei puzzeltochten gecombineerd tot een fantastisch eindproduct: CityWalk. Dit is een PDA puzzeltocht waarbij u de leukste anekdotes hoort, de meest interesante bezienswaardigheden bekijkt en ondertussen strijdt tegen elkaar via allerlei uitdagende (foto) opdrachten en op maat gemaakte vragen.

Geen vragenboekje en antwoordenblad, maar interactieve vragen en opdrachten met geluidsfragmenten en beeldfragmenten dagen uw gezelschap uit om tot het uiterste te gaan, met als beloning die unieke prijs!

Stadswandeling met puzzeltocht?