Category

Erop uit met collega’s

Category

Bent u op zoek naar een origineel teamuitje, training of workshop? Wellicht dat het nu lastig is om een keuze te maken welk bedrijfsuitje u zou willen en wat de mogelijkheden zijn, maar ook nu zijn er meer mogelijkheden dan u wellicht denkt. Sterker nog, u kunt ook nog kiezen voor een unieke variant.

Kenmerken van onze bedrijfsuitjes

Bij de bedrijfsuitjes van TeamSpeling staan er een aantal kenmerken centraal. Het gaat enerzijds natuurlijk om humor en plezier, maar de bedrijfsuitjes moeten ook verdieping brengen en leerzaam zijn. Hier de kernwaarden op een rijtje.

  • Leuk, lachen, plezier en toch verdieping
  • Actieve teambuilding online of op je eigen locatie
  • Leuke bedrijfsshows opgevoerd tijdens jullie bedrijfsuitje
  • Zinvolle teamtrainingen
  • Bij een aanvraag ontvang je snel en makkelijk een vrijblijvende offerte

Het bedrijf TeamSpeling kan veel van haar uitjes en trainingen online aanbieden, waardoor ze ook in deze tijd veilig gegeven kunnen worden. Wanneer jullie toch voor een fysiek uitje willen gaan dan kan dat ook en komen zij gewoon op locatie.

De uitjes zorgen voor het leggen van verbindingen tussen de teamleden en ze versterken contacten bij collega’s die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. Dit op een ontspannen manier, zodat het bijna vanzelf lijkt te gaan.

De naam TeamSpeling

De keuze voor de naam TeamSpeling is natuurlijk heel bewust. Zij wijken met hun activiteiten dus ook net een beetje af van de norm. Dit zorgt voor leuke en hilarische momenten tijdens het teamuitje, maar ook voor leerzame en onverwachte zaken.

TeamSpeling heeft vier sterke punten:

  • Speling. Met humor wijken zij een beetje af van de norm
  • Audio visuele effecten. Zowel online als offline een extra gave beleving
  • Geïmproviseerde liedjes en sketches voor en over de deelnemers
  • Ze doen niks zomaar. Programma’s zijn gefundeerd op relevante communicatietheorie

Voorbeelden van online programma’s

Zoals aangegeven kan het nog steeds een beetje lastig zijn om een uitje offline te organiseren. Natuurlijk zijn hier mogelijkheden voor en komt de tijd dat alles kan er zeker weer aan, maar voor nu zijn de online programma’s ook zeker een uitkomst.

Een aantal voorbeeld programma’s die TeamSpeling online kan bieden zijn: Veranderfitness online, Verandershow online en Teamevent online.

Voorbeelden van programma’s op locatie

Mocht je toch liever een offline programma op locatie willen dan is een echte aanrader Teamlachspiegel of de Teamimprovisatie. Neem een kijkje op de site om zelf te lezen wat de programma’s zijn en waarom deze bij jouw team passen.

De verandermethodiek humor wordt ingezet

TeamSpeling gaat niet uit van het bekende en voorspelbare, maar combineert humor, verandering en onvoorspelbaarheid in het uitje.

Zij geven graag een voorbeeld

Aanvang van zomaar een workshop. De gewoonte regeert. Zo hebben de deelnemers (bouwsteen 1, slachtoffers) onbewuste aannames hoe de zaal is ingedeeld.

Dan de verrassing (bouwsteen 2). De stoelen blijken in een ‘vreemde’ vorm te staan opgesteld. Ondertussen krijgt de achtergrondmuziek een vreemde wending.

Deelnemers moeten hard lachen (bouwsteen 3, emotie) terwijl men de stoelen toch weer plaatst zoals men gewend is.

Weer een verrassing (bouwsteen 4, een nieuw perspectief). De deelnemers krijgen een spiegel voorgehouden en herkennen het patroon op het werk.

Deze stappen worden tijdens een workshop van Teamspeling telkens weer doorlopen, en zijn altijd nog een succes gebleken.

Tijd voor een eigen uitje neem een kijkje bij TeamSpeling!

Wilt u een teamuitje beleven waar het actieve en het culinaire element de boventoon voeren? Ga dan de uitdaging aan bij dit arrangement op de Veluwe.

Kraak de code

Kent u het nog? De tv-serie Fort Boyard uit de jaren ’90? Het spel Fort Boyard is naast de Franse westkust ook gewoon te spelen op de Veluwe. Lukt het u om met uw team de meeste punten te verzamelen om de kluis te kraken? De punten zijn te verdienen door onder andere puzzels op te lossen en hindernissen te overwinnen. Haal met uw team punten in donkere gangen en op grote hoogte. Als de punten verdient zijn, dan moet de kluis nog gevonden worden. Lukt het u om als eerste de kluis te vinden en de code binnen de tijd te kraken?

Culinaire afsluiter

De locatie van het arrangement ligt tussen Harderwijk en Nunspeet op slechts 5 minuten van het Veluwemeer. Met een ligging nabij de A28 en 150 eigen parkeerplaatsen is het goed te bereiken. Ervaar dit teamuitje op deze prachtige locatie op de Veluwe. Als afsluiter van de dag wordt u een uitgebreid BBQ-buffet aangeboden.

Ga de strijd met uw collega’s aan bij Fort Boyard op de Veluwe!

De afgelopen anderhalf jaar zijn alles behalve goed geweest voor de binding tussen het personeel binnen organisaties. Dit komt omdat het grootste deel van de medewerkers vanuit huis heeft gewerkt. Doordat je elkaar niet of nauwelijks in het echt ziet weet je ook veel minder van elkaar en krijg je ook ontzettend weinig mee van de privé levens van je collega’s. Deze binding is echter wel ontzettend belangrijk voor de manier waarop het werk wordt ervaren door de medewerkers. Zonder deze binding zal de motivatie en het werkplezier stukken lager liggen dan voorheen. Juist hierom geven we je in deze blog enkele tips die kunnen bijdragen aan de personeels binding binnen jouw organisatie!

Competities

Een leuke en ‘sportieve’ manier om je medewerkers naar elkaar toe te trekken is middels competities. Dit kunnen hele simpele competities zijn zoals bijvoorbeeld een wandel klassement. Hierin kan worden bijgehouden welke collega de langste wandelingen maakt in de pauze. Het zijn juist deze kleine dingen die onderling een vorm van competitiviteit creëren en daarmee binding!

Samen iets leren

Je kunt als werkgever je personeel samen iets laten leren. Een leuk voorbeeld hierin is het leren van een taal. Dit is een verrijking op de kennis van het personeel en kan daarnaast in het werkveld ook nog eens heel handig zijn. Dit geldt overigens niet voor het vertalen van officiële documenten, hier heb je nog altijd een beëdigde vertaling voor nodig! Toch kan het wel heel handig zijn om het personeel een vreemde taal te laten leren. Zo kan iedereen een e-mail van bijvoorbeeld een Duitse klant beantwoorden! Hierdoor heb je niet meer voor al je vertalingen een bureau voor vertalingen in te schakelen. Toch raden we je aan om wel altijd met zo’n bureau in contact te blijven voor de officiële vertalingen.

Niet werkgerelateerde online bijeenkomsten

Het organiseren van niet werkgerelateerde online bijeenkomsten dragen enorm bij aan het groepsgevoel. Via deze online bijeenkomsten zien collega’s elkaar toch in een informele sfeer. Zo kan iedereen elkaar op een luchtige manier (nog) beter leren kennen. Het is hierbij raadzaam om een groepsverdeling van maximaal 5 aan te houden. Hoe groter de groep is bij een online bijeenkomst, hoe minder goed ieder individu tot zijn of haar recht komt!

Plan met uw team een compleet verzorgd dagje uit in Giethoorn

Een gezellige dag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en ’s middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.

Het programma

10.00 uur U wordt ontvangen in ons restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.
11.00 uur U wordt uitgenodigd om per fluister-/punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komt u langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.
13.30 uur Bij terugkomst staan de fietsen al voor u klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stopt u bij een locatie om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.
17.30 uur Einde van een mooie dagtocht. Maar de avond is nog jong, bij terugkomst eerst even gezellig borrelen en daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner, barbecue of buffet geserveerd.

Het zal u aan niets ontbreken bij dit dagje uit in Giethoorn, een complete dag om samen met uw team te beleven.

Bourgondisch Brugge

Brugge, culturele hoofdstad van Europa in het jaar 2002, is een indrukwekkende Middeleeuwse stad met vele monumenten, musea en een historisch stadslandschap.

Brugge is ook een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Sneukelen geblazen

Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Deze twee daagse trip staat in het teken van bourgondisch genieten. En dat in een entourage van Middeleeuwse taferelen maakt deze reis wel heel bijzonder. Brugge heeft veel te bieden als het op smaakpapillen aan komt.

Tijdens de smaakvolle City Challenge Brugge gaat u in het Middeleeuwse decor kennismaken met de typische Brugse lekkernijen. Na de nodige vrije tijd gaat u onder begeleiding de stad culinair ontdekken. Een bezoek aan de bierbrouwerij, het kleinste cafe van Brugge, bijzondere anekdotes en heerlijke gerechten op sfeervolle locaties.

Proef de smaak van deze bourgondische stad Brugge en wordt verliefd!

Beleef Friesland vanaf het water op een traditioneel Friese skûtsje! Dit geweldige Traditioneel Skûtsje Arrangement is een heerlijk groepsuitje om samen met familie, vrienden of collega’s lekker op het water van te genieten. Beleef een onvergetelijk dagje uit tijdens deze zeiltocht.

Dagtocht zeilen in Friesland

10:00 uur Ontvangst in Sneek (optioneel met koffie/thee en oranjekoek)
10:30 uur Zeiltocht op het Sneekermeer en de nabije omgeving met kleine slootjes, dorpjes en eilanden
13:00 uur Lunch bij een eiland of al varend
16:30 uur Terugvaren met een afsluitende borrel
17:00 uur Aankomst in de haven
17:30 uur (Optioneel) een picknick BBQ

Review: ”Zowel lunch, diner als de zeiltocht waren prima verzorgd. Medewerkers restaurrant waren uiterst vriendelijk en ook de schipper en zijn medewerker pakten de groep goed op en maakten er een mooie middag van ”

Houdt uw team wel van een uitdaging?

Wij hebben speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten perfect voor op het strand! Tijdens dit bedrijfsuitje kunt u genieten van al het moois, lekkers en de gezelligheid dat Scheveningen te bieden heeft en wij nemen de organisatie geheel uit handen.

Dagprogramma

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Vertrek met eigen vervoer naar Scheveningen – Optioneel per touringcar.
Aankomst in Scheveningen en ontvangst door uw reisbegeleider – Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

13.30 uur: Aanvang Schevenings Strand Spektakel.

16:00 uur: Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

18.00 uur: Aanvang VR Dinner Game – drie gangen diner. Bekend maken winnende team.

21.00 uur: Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in Scheveningen of om naar huis te gaan.

Vertrek op eigen gelegenheid – Optioneel per touringcar.

Schevenings Strand Spektakel

Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten staan onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen

Beachvolleybal Bamboo Building Levend Tangram Touwtrekken Skippy Race

Het strand in Scheveningen is een heerlijke plek om met uw team bij elkaar te komen.

Lukt het u en uw team op de ontsnappingszaak van Harry de Beuker op te lossen?

Vanwege het coronavirus is het de laatste tijd lastig om een fysiek teamuitje te organiseren. De Online Prison Escape Challenge is hier de oplossing voor. Het is de bedoeling dat u samen met uw team de ontsnappingszaak van Harry de Beuker gaat oplossen. Corona of niet, de criminele wereld heeft helaas niet stilgezeten. Vanuit ieders eigen huis of werkplek kan online aan de case gewerkt worden. Tijdens deze ontsnappingszaak worden van u en uw team de vaardigheden, spitsvondigheid en de kennis van de criminele wereld getest. Het enige dat u nodig heeft is een opgeladen iPad of laptop met goede internetverbinding en een telefoon met WhatsApp. Op de afgesproken datum en tijd worden er crimineel lekkere borrelpakketten bij uw bedrijf bezorgd en dan kan de challenge beginnen!

Brugge, culturele hoofdstad van Europa in het jaar 2002, is een indrukwekkende Middeleeuwse stad met vele monumenten, musea en een historisch stadslandschap.

Brugge is ook een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed.

Deze twee daagse trip staat in het teken van bourgondisch genieten. En dat in een entourage van Middeleeuwse taferelen maakt deze reis wel heel bijzonder. Brugge heeft veel te bieden als het op smaakpapillen aan komt. Kletskoppen, nunnebillen, mokken, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade. Het is dan ook smikkelen, smullen…..of zoals de Belgen zeggen; “Sneukelen geblazen”.

Kom een weekendje naar Brugge voor een geslaagde bedrijfsincentive.

Bent u dit jaar aan de beurt om voor uw collega’s een meerdaags bedrijfsweekend te organiseren? De markt kent een ruim aanbod aan meerdaagse bedrijfsweekenden. Voor u en uw collega’s is er met ons complete aanbod aan bedrijfsweekenden vast wel iets passendst te vinden. Uiteraard kan er ook een passend programma op maat worden gemaakt. Zo plant u een fantastisch meerdaags bedrijfsweekend Stap 1 – Wanneer? Als eerste moet u een geschikte datum kiezen waarop iedereen kan (die kan soms erg lastig zijn met een verplichtingen, sport en kinderen). Plan een datum ruim in het voren, dan weet u bijna zeker dat die datum nog beschikbaar is. Hebben u en uw collega’s een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap heeft u nu gehad. Stap 2 – Waar? Nu de datum van  het meerdaagse bedrijfsweekend is bepaald, kan er worden gekeken naar een geschikte locatie. Wilt u het meerdaagse bedrijfsweekend laten plaatsvinden in Nederland of liever in het buitenland? Komt de groep met auto’s en wilt u bij de locatie parkeren of wordt er met het openbaar vervoer/vliegtuig gereisd? Zijn er mensen in de groep die minder ter been zijn?  Breng de wensen van uw gezelschap goed in kaart zodat wij de geschikte locatie hierop af kunnen stemmen. Stap 3 – Wat? Wat gaan jullie doen tijdens jullie meerdaagse bedrijfsweekend? Vergaderen combineren met een zelfgekozen activiteit of staat het bedrijfsweekend voor ontspanning en een gezellige tijd doorbrengen met uw collega’s? Of vindt u teambuilding juist belangrijk? Onderstaande suggesties staan garant voor een onvergetelijk meerdaags bedrijfsweekend.

Meerdaagse bedrijfsweekenden Top 5:

Een crimineel leuk weekend TOP UITJE – Cijfer 8,8 Zijn u en uw collega’s toe aan een leuk weekendje weg? Dan is dit zeker een aanrader! Een 3-daags weekend arrangement met meerdere escape games laat uw hart bruisen. Naast het hopelijk ontsnappen uit de Escape Rooms staan nog meer uitdagende spellen op het programma, zoals boerengolf en klootschieten. Durven u en uw collega’s de spanning op te zoeken? Beleef een actief teamweekend op de Veluwe Kom samen met uw collega’s naar de Veluwe en laat het avontuur beginnen. Stap in de buggy en maak een plezierige tocht langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Ga de competitie strijd met elkaar aan op de bowlingbaan en sluit de dag af met heerlijke spareribs. Bedrijfsuitje op de Veluwe en overnachten in Finse chalets Bent u dit jaar aan de beurt om een meerdaags bedrijfsweekend te organiseren? Verblijf samen met uw collega’s een weekend op de Veluwe in Finse chalets. Ga op al fietsend en steppend op avontuur met een GPS en versla uw collega’s tijdens een potje darten. Wie weet als eerste de finish te bereiken met langlaufen? Ervaar een Middeleeuws spektakel in BruggeTIP – Cijfer 9,3 ! ( 3 positieve ervaringen ) Brugge is een indrukwekkende Middeleeuwse stad. Tijdens deze 2-daagse reis waant u zich in de 15de eeuw. Leer de mooiste plekjes van de stad kennen door een prachtige stadswandeling en proef de huisgebrouwen bieren. De reis wordt afgesloten met een boottocht over de grachten. Pubquiz en kiezen van een activiteit naar keuze in de Achterhoek – Topper In de Achterhoek kunt u 4 uur vergaderen combineren met een zelfgekozen activiteit. Kiest u voor een droneworkshop of laser kleiduifschieten? Laat uw hersens kraken tijdens de pubquiz.Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan het ruime aanbod op Zakelijkuit.nl of bel voor advies 088-5405850.