Category

Relatiegeschenk

Category

Het duurt niet lang meer of de dag van de verpleging komt er alweer aan. Het ultieme moment om alle medewerkers in de verpleging even in het zonnetje te zetten. En deze hardwerkende dames en heren verdienen natuurlijk iets speciaals. Maar wat voor cadeaus koop je nu eigenlijk om ze net dat beetje extra waardering te geven? We hebben een aantal ideeën voor je verzameld

 1. Een compleet pakket

Naast de tientallen thema- of kerstpakketten zijn er ook pakketten beschikbaar voor speciale dagen zoals de dag van de verpleging. Met het Dag van de Zorg cadeau geef je die held of heldin niet zomaar een cadeautje, maar een hele set van allerlei items die hij of zij gegarandeerd kan gebruiken. Zo hoef je geen uren te zoeken naar het ultieme cadeau en weet je zeker dat het met liefde in ontvangst genomen wordt!

 1. Gepersonaliseerde items

Dan zijn er natuurlijk ook de gepersonaliseerde items nog; en dan focussen we op de items die regelmatig door verpleegkundigen gebruikt worden. Een koffiemok, een thermoskan en ga zo maar door; er zijn mogelijkheden genoeg! Door deze items te laten bedrukken met een leuke tekst, naam of zelfs een nickname, geef je jouw verpleegkundigen niet alleen een functioneel maar ook een persoonlijk cadeau.

 1. Een leuk boek

Er zijn allerlei leuke boeken te vinden met hilarische gebeurtenissen uit de zorg, grappige uitspraken of andere inspirerende en motiverende zaken. Een leuke pocket variant kan er al voor zorgen dat jouw verpleegkundigen met een lach op het gezicht de dag beginnen. Wil je liever iets anders leuks? Kies dan voor een boekje met motiverende spreuken of inspirerende quotes.

 1. Gepersonaliseerde schoudertassen

Nog een handig en functioneel item uit de zorg: de schoudertas. Bijna iedere verpleger draagt er wel eentje met zich mee, en na al die jaren ondergaan ook de schoudertassen flink wat slijtage. Een mooie, nieuwe, lederen schoudertas zal dan ook met veel liefde in ontvangst genomen worden. Wil je het wat persoonlijker maken? Dan laat je de schoudertassen gewoon bedrukken met een inspirerende quote of juist iets heel persoonlijks. Leuk en functioneel.

 1. Maak je eigen pakket

Je kunt er dan vervolgens natuurlijk ook nog voor kiezen om een leuk pakket samen te stellen met allerlei items die ideaal zijn voor de verpleegkundige. Een scharenset, een siliconen horloge, een mok of een badge holder met een leuke print. Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op en het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Op zoek naar promotiemateriaal en/of premiums voor uw personeelsvereniging? kijk dan eens online naar de mogelijkheden. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om uw gepersonaliseerde premiums te bestellen.

Zo kunt u balpennen bedrukken, blocnotes personaliseren, maar ook bijvoorbeeld mokken of visitekaartjes bestellen. Deze kunt u dan uitdelen aan de leden van de vereniging, maar ook kunt u deze items gebruiken ter promotie van uw personeelsvereniging. Wilt u meer leden werven deel deze producten dan uit aan potentiële leden.

Herkenbaarheid wekt vertrouwen en dit kan weer zorgen voor een groei in het ledenbestand.

Het is natuurlijk makkelijk wanneer u al deze producten op één plek kunt bestellen. Bij Topgiving.nl vindt u een groot assortiment van diverse premiums!

Elke personeelsvereniging kent het: de eeuwige zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk. Je wilt graag wat origineels geven, met praktisch nut. Iets dat de kernkracht en de filosofie van het bedrijf weerspiegelt. Een geschenk dat indruk maakt, dat niet snel vergeten wordt. Wat nu als wij zeggen dat de stoelfiets aan al die criteria voldoet? In dit artikel zetten we 10 redenen onder elkaar die aantonen dat de deskshaper het ultieme relatiegeschenk is.

 1. De stoelfiets zegt dat dit bedrijf gezond is

De deskshaper of stoelfiets is het perfecte symbool om mee uit te drukken dat het hier om een gezond, gestroomlijnd bedrijf gaat.

 1. De stoelfiets geeft aan dat het bedrijf hecht aan de gezondheid van relaties

Met een stoelfiets als relatiegeschenk druk je de wens uit gezonde werkrelaties te onderhouden.

 1. De stoelfiets is een origineel geschenk

Niet veel relaties zullen verwachten een apparaat als relatiegeschenk te ontvangen, waarop ze hun conditie kunnen bijspijkeren.

 1. De stoelfiets is makkelijk hanteerbaar

De stoelfiets is een handig en leuk geschenk, dat relaties eenvoudig onder hun bureau op kunnen bergen.

 1. De stoelfiets straalt lef uit

Als je als een bedrijf een stoelfiets als relatiegeschenk geeft, bewijs je dat je uit the box durft te denken.

 1. De stoelfiets straalt snelheid uit

De stoelfiets straalt daarnaast snelheid uit, en het lenig mee kunnen bewegen met de tijd.

 1. De stoelfiets is een actief geschenk

Wat sterk aan de stoelfiets is, is dat het de relatie in beweging brengt, en in die zin dus een activerende werking heeft.

 1. De stoelfiets straalt inventiviteit uit

Het bedrijf bewijst met het geven van een stoelfiets als relatiegeschenk, hoe inventief het nadenkt over werkrelaties.

 1. De stoelfiets straalt uit dat bewegen en werk goed samengaan

Met de stoelfiets zegt je daarbij heel duidelijk dat werk en bewegen te combineren zijn. Een heldere boodschap.

 1. De stoelfiets pleit voor een gezonde geest in een sterk lichaam

Tot slot zegt dit relatiegeschenk dat een gezonde geest in een sterk lichaam het mooiste bezit van de mens is. Een relatiegeschenk met een diepere betekenis!

Zelf een keer de stoelfiets proberen? Bekijk deze stoelfiets van Deskshaper. Vóór 23.59 besteld = morgen in huis!

Een relatiegeschenk geef je wanneer je iemand wilt verrassen, motiveren, bedanken of belonen. Een erg origineel cadeau is de cadeaubon van Beauty.nl – De Relaxbon.

Met de Relaxbon is het altijd feest! Deze bon is voor ieder feestmoment en kan worden ingewisseld voor een arrangement naar keuze. U kunt kiezen uit de volgende thema’s:

1. Beautydag
2. Beautyweekendjes
3. Sauna aanbiedingen
4. Thermen arrangementen

bedrijfscadeau


Duurzamegeschenken.nl

Bij C&I-Gifts kunt u bijzondere relatiegeschenken bestellen. De cadeaus hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal milieuvriendelijk! Wanneer u de groene producten via deze site besteld wordt het hele traject verzorgt; inclusief cadeauverpakking en begeleidende tekst. Klik hier
duurzaam

Wijn laten bezorgen

Binnen 24 uur wijn laten bezorgen binnen heel Nederland! Op deze site heb je een ruime keuze uit verschillende kwaliteitswijnen. Je kunt er je eigen etiket ontwerpen en een kaartje of een brief toevoegen bij het cadeau. Klik hier
wijn

Private label cosmetics

De firma Hado Cosmetics is producent, gespecialiseerd in de Private Label sector van hoogwaardige cosmetica. Kies je eigen geur, fles, dop en verpakking, laat je bedrijfslogo erop drukken en je hebt een bijzonder leuk en origineel relatiegeschenk! Klik hier
cosmetica

Glaswerk

The Glasshouse biedt verschillende soorten relatiegeschenken aan, waardoor er een ruime keuze is tussen een kunstobject, een 3D- laser gravering in glas / kristal, een maquette, een presse-papier, kantoorartikelen en items voor het interieur. Een customised relatiegeschenk is ook mogelijk! Klik hier
glas


Geef een Boompje

Het boompje van GeefeenBoompje.nl is een origineel en symbolisch geschenk dat bijdraagt aan een groenere wereld. Een oude traditie wordt in ere hersteld: het planten van een boom wanneer er een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven plaatsvindt. Klik hier

boompje