Category

Cadeaubon

Category

Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon. Met de Relaxbon geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan je partner, vriend(in), familielid of collega. Ook als Kerstgeschenk is de Relaxbon een echte aanrader. De Relaxbon is fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Bestel de Relaxbon

Met de Relaxbon geeft u een cadeau voor optimale ontspanning aan bijvoorbeeld uw partner, vriend(in), familielid of collega. Wilt u iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon. Ook als Kerstgeschenk is de Relaxbon een echte aanrader.

Fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven
Met deze bon krijgt de bezitter korting op een heerlijk beautyarrangement naar keuze, al dan niet met overnachting. Via Relaxbon.nl worden tal van arrangementen aangeboden die met de bon geboekt kunnen worden. U heeft de keuze uit 4 thema’s. Een beautydag,beautyweekend, thermen of alleen sauna bezoek. Gegarandeerd voor ieder wat wils en daarom ook een succesvol cadeau om te geven.

Duidelijk, snel en veilig bestellen op Relaxbon.nl
De Relaxbon is al te bestellen vanaf € 35,=. De waarde bepaalt u zelf. Het tegoed is maar liefst twee jaar geldig en wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van het gekozen arrangement. Binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling per post verstuurd.

Kijk en bestel uw bon op Relaxbon.nl

Met de Relaxbon geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan bijvoorbeeld je partner, vriend(in), familielid of collega. Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon. Ook als Kerstgeschenk is de Relaxbon een echte aanrader.

Fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven!
Met deze bon krijgt de bezitter korting op een heerlijk beautyarrangement naar keuze, al dan niet met overnachting. Via Relaxbon.nl worden tal van arrangementen aangeboden die met de bon geboekt kunnen worden. Je hebt de keuze uit 4 thema’s. Een beautydag, beautyweekend, thermen of alleen sauna bezoek. Gegarandeerd voor ieder wat wils en daarom ook een succesvol cadeau om te geven.

Duidelijk, snel en veilig bestellen op Relaxbon.nl
De Relaxbon is al te bestellen vanaf € 35,=. De waarde bepaalt u zelf. Het tegoed is maar liefst twee jaar geldig en wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van het gekozen arrangement. Binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling wordt jouw bestelling per post verstuurd. De nieuwe Relaxbon is leverbaar vanaf eind november 2009.

Kijk en bestel jouw bon op Relaxbon.nl

Dit artikel is terug te vinden in PA.NL Magazine – nummer 1 – najaar 2009.


relaxbon open

De Bedrijfscadeau bon is een product van Businessbookers.nl. BusinessBookers is inmiddels 10 jaar actief in de bedrijfsevenementen branche en heeft een fantastisch aanbod zakelijke en recreatieve arrangementen door heel Nederland.

Bedrijfscadeaubon is ontstaan dankzij de vele verzoeken van klanten.

Altijd feest!
Met de Bedrijfscadeau “vrijetijds” bon is het altijd feest! Deze bon is voor ieder feestmoment en kan worden ingewisseld voor een arrangement naar keuze. Met deze bon ontvangt u “korting” op diverse geselecteerde arrangementen.

U kunt kiezen uit de volgende thema’s:
1. Wellness
2. Sportief
3. Family time
4. City Experience
5. Weekendje weg
6. Romantiek
7. Dagje uit
8. Culinair
9. Exclusief

De bon is verkrijgbaar vanaf een bedrag € 35,-. De bon wordt in Nederland in een blanco envelop per post bezorgd. Het tegoed blijft 2 jaar geldig en dient in zijn geheel besteed te worden.

Klik hier voor meer informatie over de Bedrijfscadeaubon van Businessbookers.

De Relaxbon is een product van Beauty.nl. Beauty.nl is inmiddels 10 jaar actief in de beauty branche en heeft een fantastisch aanbod beautydagen en -weekenden door heel Nederland. De Relaxbon is ontstaan dankzij de vele verzoeken van klanten.

Ontspannen verzekerd!
Met de Relaxbon is het altijd ontspannen! U kunt de bon gebruiken bij het boeken van een arrangement op Relaxbon.nl. Met deze bon ontvangt u “korting” op diverse geselecteerde arrangementen.
U kunt kiezen uit de volgende thema’s:
1. Beautydag
2. Beautyweekend
3. Sauna
4. Thermaalbad

De Relaxbon is verkrijgbaar vanaf een bedrag € 35,-. De bon wordt in Nederland in een blanco envelop per post bezorgd. Het tegoed blijft 2 jaar geldig en dient in zijn geheel besteed te worden.

Klik hier voor meer informatie over de relaxbon.