Category

Cadeaus

Category

We zijn op dit moment nog volop in de zomer en misschien zelfs nog op zomervakantie, maar net als ieder jaar vliegen de maanden ook dit jaar weer voorbij en dat betekent dat het nog maar even duurt en dan is het weer Kerst. Een mooie tijd om uw medewerkers nog weer even in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor de inzet het afgelopen jaar.

Heeft u er al over nagedacht hoe u uw medewerkers dit jaar in het zonnetje zet? Is het een weekendje weg, een waardebon of kiest u toch weer voor het bekende kerstpakket? Dit laatste is zeker een goede keuze. Een kerstpakket wordt namelijk nog zeer gewaardeerd door een groot deel van de medewerkers. En het is zelfs een traditie die stamt uit de 19de eeuw. Toen ging het geven van een kerstpakket er wel iets anders aan toe dan vandaag de dag. Werkgevers ging vaak langs de deur om de medewerkers een fijne Kerst te wensen en nam dan ook wat te eten en te drinken mee. Tegenwoordig bestaat het pakket vaak ook nog uit lekkernijen, maar hier kan ook een hele andere invulling aan gegeven worden.

Het mooie is dat er tegenwoordig heel veel keuze is in de inhoud van een kerstpakket. Dit betekent dat u de pakketten zelfs kunt afstemmen op de ontvanger. Wat doe je in een kerstpakket? Is de medewerker van de afdeling administratie een echte BBQ-liefhebber dan is een winters BBQ pakket perfect, maar houdt een andere collega meer van verwennerij en ontspanning dan is het beauty-pakket een schot in de roos!

Belangrijk is wel om u tijdig te oriënteren en de pakketten te bestellen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer het door u uitgekozen pakket is uitverkocht. Dus ga er eens lekker voor zitten en bekijk de verschillende pakketten. Heeft u de pakketten gevonden die perfect zijn voor uw medewerkers dan plaatst u de bestelling en vanaf dat moment hoeft u geen stress meer te hebben over de Kerstdagen.

Het duurt nog een paar maanden maar de kerst komt alweer steeds dichterbij. Wanneer het om het bestellen van kerstpakketten gaat kun je er ook maar beter op tijd bij zijn. Om te beginnen wil je jezelf natuurlijk goed oriënteren zodat je precies weet waar je uit kunt kiezen, en vervolgens wil je wel op tijd bestellen voordat alle kerstpakketten uitverkocht zijn. Maar waar moet je nu nog meer rekening mee houden met het bestellen van kerstpakketten?

1. Smaken verschillen

Hoewel het gros van je personeelsleden misschien hartstikke blij wordt van een Italiaans kerstpakket vol vleeswaren en recepten, zul je hier de vegetariërs en vegans in je bedrijf een stuk minder vrolijk mee maken. Smaken verschillen nu eenmaal, en een verkeerd kerstpakket (vlees voor een vegetariër bijvoorbeeld) kan personeelsleden flink in de vingers snijden. Zorg er dus voor dat je jouw medewerkers goed kent en dat je kerstpakket redelijk specifiek, maar ook algemeen genoeg is. Zo voorkom je mogelijke scheve gezichten.

2. Check de levertijden

Iedere leverancier is anders, en iedereen hanteert zijn eigen levertijden. Je wilt jouw kerstpakket niet een paar dagen voor kerst bestellen en er vervolgens achterkomen dat de levertijd minimaal twee weken is. Kijk vooraf dus goed naar de levertijden- en voorwaarden zodat je jouw bestelling op tijd en op de juiste manier kunt plaatsen.

3. Maak een inventaris

Om situaties zoals vermeldt bij puntje 1 te voorkomen, is het verstandig om ruim van te voren een inventaris van je medewerkers en hun wensen en behoeften te maken. Doe dit door middel van een leuke vragenlijst, een ideeënbus of schakel de hulp van HR in. Hoe meer inzicht jij hebt in de wensen en behoeften van jouw medewerkers, hoe groter de kans dat jouw kerstpakket met open armen ontvangen wordt.

4. Bestel tijdens een rustige periode

Veel bedrijven kopen hun kerstpakket net na de zomervakantie in. Dit betekent dat de leveranciers van kerstpakketten op dit moment het drukste zijn en vergroot de kans dat jij als laatste op de lijst eindigt. Kies dus een minder drukke periode om jouw kerstpakketten te bestellen zodat je alle rust en aandacht van je leverancier kunt krijgen.

Kerstpakket

5. Doe een headcount

Zul je zien dat je er tijdens het uitdelen van je kerstpakketten achter komt dat je iemand vergeten bent. Doe vooraf een volledige headcount en bestel altijd een 10-tal extra kerstpakketten zodat je zeker niemand vergeet. Die extra kerstpakketten komen vast wel goed terecht!

Het duurt niet lang meer of de dag van de verpleging komt er alweer aan. Het ultieme moment om alle medewerkers in de verpleging even in het zonnetje te zetten. En deze hardwerkende dames en heren verdienen natuurlijk iets speciaals. Maar wat voor cadeaus koop je nu eigenlijk om ze net dat beetje extra waardering te geven? We hebben een aantal ideeën voor je verzameld

 1. Een compleet pakket

Naast de tientallen thema- of kerstpakketten zijn er ook pakketten beschikbaar voor speciale dagen zoals de dag van de verpleging. Met het Dag van de Zorg cadeau geef je die held of heldin niet zomaar een cadeautje, maar een hele set van allerlei items die hij of zij gegarandeerd kan gebruiken. Zo hoef je geen uren te zoeken naar het ultieme cadeau en weet je zeker dat het met liefde in ontvangst genomen wordt!

 1. Gepersonaliseerde items

Dan zijn er natuurlijk ook de gepersonaliseerde items nog; en dan focussen we op de items die regelmatig door verpleegkundigen gebruikt worden. Een koffiemok, een thermoskan en ga zo maar door; er zijn mogelijkheden genoeg! Door deze items te laten bedrukken met een leuke tekst, naam of zelfs een nickname, geef je jouw verpleegkundigen niet alleen een functioneel maar ook een persoonlijk cadeau.

 1. Een leuk boek

Er zijn allerlei leuke boeken te vinden met hilarische gebeurtenissen uit de zorg, grappige uitspraken of andere inspirerende en motiverende zaken. Een leuke pocket variant kan er al voor zorgen dat jouw verpleegkundigen met een lach op het gezicht de dag beginnen. Wil je liever iets anders leuks? Kies dan voor een boekje met motiverende spreuken of inspirerende quotes.

 1. Gepersonaliseerde schoudertassen

Nog een handig en functioneel item uit de zorg: de schoudertas. Bijna iedere verpleger draagt er wel eentje met zich mee, en na al die jaren ondergaan ook de schoudertassen flink wat slijtage. Een mooie, nieuwe, lederen schoudertas zal dan ook met veel liefde in ontvangst genomen worden. Wil je het wat persoonlijker maken? Dan laat je de schoudertassen gewoon bedrukken met een inspirerende quote of juist iets heel persoonlijks. Leuk en functioneel.

 1. Maak je eigen pakket

Je kunt er dan vervolgens natuurlijk ook nog voor kiezen om een leuk pakket samen te stellen met allerlei items die ideaal zijn voor de verpleegkundige. Een scharenset, een siliconen horloge, een mok of een badge holder met een leuke print. Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op en het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Op zoek naar promotiemateriaal en/of premiums voor uw personeelsvereniging? kijk dan eens online naar de mogelijkheden. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om uw gepersonaliseerde premiums te bestellen.

Zo kunt u balpennen bedrukken, blocnotes personaliseren, maar ook bijvoorbeeld mokken of visitekaartjes bestellen. Deze kunt u dan uitdelen aan de leden van de vereniging, maar ook kunt u deze items gebruiken ter promotie van uw personeelsvereniging. Wilt u meer leden werven deel deze producten dan uit aan potentiële leden.

Herkenbaarheid wekt vertrouwen en dit kan weer zorgen voor een groei in het ledenbestand.

Het is natuurlijk makkelijk wanneer u al deze producten op één plek kunt bestellen. Bij Topgiving.nl vindt u een groot assortiment van diverse premiums!

Het einde van het jaar is het perfecte moment om je klanten in het zonnetje te zetten. Tijd dus om ze te verrassen met een goed relatiegeschenk. Maar welke past bij jouw bedrijf (en klanten natuurlijk)? Wij  geven je 5 tips voor het kiezen van een relatiegeschenk.

Past het geschenk bij je bedrijf?

Een relatiegeschenk is leuk, maar moet wel bij je bedrijf (en liefst je ambities) passen. Denk bijvoorbeeld na wat je wilt bereiken. Ga je voor naamsbekendheid? Laat dan een relatiegeschenk bedrukken in je huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan chocolade bedrukken met je logo of een relatiegeschenk in je bedrijfskleuren. Of wil je dat mensen zich meer aan je merk binden of je verkoop boosten? Dit vraagt om een ander type cadeau. Denk hier dus goed over na.

Wat is je budget?

Net als bij al je marketingactiviteiten speelt ook bij relatiegeschenken budget een rol. Bepaal op voorhand wat je wilt uitgeven. Dit voorkomt niet enkel onverwachte budgetoverschrijdingen, maar zorgt ook dat je de zoektocht naar een passend geschenk kunt afbakenen. En dat scheelt je dan weer een hoop tijd.

Ga je voor klassiek of origineel?

Bij het kiezen van relatiegeschenken heb je volop mogelijkheden. Klassiekers zijn onder andere de fles wijn, chocoladeletter met logo of mokken en pennen. Ga je voor een origineler cadeau? Verdiep je dan in je klanten en bekijk wat bij hen past. Een ander idee is een powerbank in je huisstijlkleuren. Buitengewoon handig en daarom leuk om te krijgen.

Wie verras je met een relatiegeschenk?

Krijgen al je klanten een cadeau of maak je een selectie? Een keuze die impact heeft op je budget. Want 10 of 100 relatiegeschenken inkopen, dat scheelt nogal. Bedenk daarom wat je hiermee wilt. Hanteer je bijvoorbeeld een bepaalde orderwaarde? Relaties met de meeste potentie? Of toch iedereen? Aan jou de keuze.

Check of je cadeau fiscaal aftrekbaar is

Wist je dat veel relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn? Hierbij geldt dat de uitgaven per ontvanger niet meer dan 227 euro (excl btw) per jaar zijn. Een andere voorwaarde is dat het om relatiegeschenken voor bestaande klanten en leveranciers gaat.

Tot zover de tips van Frezon voor het kiezen van een goed relatiegeschenk. Veel succes!

Elke personeelsvereniging kent het: de eeuwige zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk. Je wilt graag wat origineels geven, met praktisch nut. Iets dat de kernkracht en de filosofie van het bedrijf weerspiegelt. Een geschenk dat indruk maakt, dat niet snel vergeten wordt. Wat nu als wij zeggen dat de stoelfiets aan al die criteria voldoet? In dit artikel zetten we 10 redenen onder elkaar die aantonen dat de deskshaper het ultieme relatiegeschenk is.

 1. De stoelfiets zegt dat dit bedrijf gezond is

De deskshaper of stoelfiets is het perfecte symbool om mee uit te drukken dat het hier om een gezond, gestroomlijnd bedrijf gaat.

 1. De stoelfiets geeft aan dat het bedrijf hecht aan de gezondheid van relaties

Met een stoelfiets als relatiegeschenk druk je de wens uit gezonde werkrelaties te onderhouden.

 1. De stoelfiets is een origineel geschenk

Niet veel relaties zullen verwachten een apparaat als relatiegeschenk te ontvangen, waarop ze hun conditie kunnen bijspijkeren.

 1. De stoelfiets is makkelijk hanteerbaar

De stoelfiets is een handig en leuk geschenk, dat relaties eenvoudig onder hun bureau op kunnen bergen.

 1. De stoelfiets straalt lef uit

Als je als een bedrijf een stoelfiets als relatiegeschenk geeft, bewijs je dat je uit the box durft te denken.

 1. De stoelfiets straalt snelheid uit

De stoelfiets straalt daarnaast snelheid uit, en het lenig mee kunnen bewegen met de tijd.

 1. De stoelfiets is een actief geschenk

Wat sterk aan de stoelfiets is, is dat het de relatie in beweging brengt, en in die zin dus een activerende werking heeft.

 1. De stoelfiets straalt inventiviteit uit

Het bedrijf bewijst met het geven van een stoelfiets als relatiegeschenk, hoe inventief het nadenkt over werkrelaties.

 1. De stoelfiets straalt uit dat bewegen en werk goed samengaan

Met de stoelfiets zegt je daarbij heel duidelijk dat werk en bewegen te combineren zijn. Een heldere boodschap.

 1. De stoelfiets pleit voor een gezonde geest in een sterk lichaam

Tot slot zegt dit relatiegeschenk dat een gezonde geest in een sterk lichaam het mooiste bezit van de mens is. Een relatiegeschenk met een diepere betekenis!

Zelf een keer de stoelfiets proberen? Bekijk deze stoelfiets van Deskshaper. Vóór 23.59 besteld = morgen in huis!

Met collega’s borrelen, een eindejaarsfeest houden of gewoon nog een gezellig uitje voor de feestdagen? Uw geliefde verrassen met een bijzonder kerstarrangement in een kasteel? Het nieuwe jaar goed uitluiden en lekker buiten de deur een feestje vieren? Met elkaar een magische kerst vieren?

Vind hier de leukste Kersttips in de sneeuw om er echt tussen uit te zijn met familie, vrienden en collega’s!

Kerstaanbieding?

Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon. Met de Relaxbon geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan je partner, vriend(in), familielid of collega. Ook als Kerstgeschenk is de Relaxbon een echte aanrader. De Relaxbon is fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Bestel de Relaxbon