Menu
Erop uit met collega's

Bedrijfsweekend naar de Ardennen – Durbuy

Bedrijfsweekend naar de Ardennen

Ga samen op pad naar de Ardennen en beleef het luxe kampeergevoel! Verblijf samen in het prachtige Durbuy! Tijdens uw reis onderneemt u samen verschillende uitdagende activiteiten, met als hoogtepunten; Kajakken op het kristalheldere water van de Ourthe, klimmen in een oude steengroeve en vliegen van de langste zipline van Belgie! Lees hier meer over dit 3-daagse bedrijfsweekend naar de Ardennen – Durbuy!

Avontuurlijk bedrijfsweekend naar de Ardennen

Tijdens dit avontuurlijke weekend in de Belgische Ardennen wordt u meegenomen in de prachtige omgeving. De prachtige omgeving gaat u ontdekken aan de hand van verschillende activiteiten, zoals Kajakken op de Ourthe, Vaar op het kristalheldere water, omgeven door de natuurlijke schoonheid van de streek, Of verken het gebied op grotere hoogte vanaf touwbruggen en een klimparcours en suis naar beneden aan de langste zipline van België.

Bedrijfsweekend naar de Ardennen

Slapen midden in de Ardennen

Op de outdoor locatie verblijft u in avontuurlijke glamping tenten, de beleving van kamperen maar wel in uw eigen comfortabele tent! Ervaar het gezamenlijke gevoel van kamperen, terwijl u weer goed uitgerust wakker wordt. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde accommodatie kijken wij natuurlijk graag met u mee naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld en groepsaccommodatie of luxe hotelkamers.

Meer informatie over dit bedrijfsweekend naar de Ardennen? Bekijk dan hier deze 3-daagse reis Ardennen Luxe kamperen, avontuurlijke activiteiten en genieten rond het kampvuur.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850