Menu
Erop uit met collega's

Bedrijfsuitje in Overijssel – Boats, Bike & BBQ

Bedrijfsuitje in Overijssel

Een gezellige start in Ommen met een kopje koffie/thee en cake. Nadat het programma door de instructeur is uitgelegd, gaat u door naar onze eerste activiteit: de sloepentocht naar Junne v.v. Na de ‘Boats’ gaat u verder op de ‘Bikes’, fietsen met Fun. De eerste paar minuten op de Funbikes zorgen voor hilarische momenten. Maar al snel heeft u de smaak te pakken en fietst u op de ligfiets weg. Lees hier meer over dit bedrijfsuitje in Overijssel met plezier op het water, de funbikes en tijdens de BBQ.

BBQ en Boats

Terug in Ommen wordt het smullen. Het BBQ Buffet aan boord van onze BarbecueBoot staat klaar. Ook de drankjes staan koud, want fietsen maakt natuurlijk dorstig!

Bij de BBQ is inbegrepen:
Stokbrood met sausjes, hamburger, worstje, gemarineerde karbonade, gemarineerde kipfilet, varkensvlees spies, aardappel-, zalm-, huzaren- en pastasalade
vrij drinken (fris, bier en wijn)

Bedrijfsuitje in Overijssel - Boats, Bike & BBQ

Fun bikes

Bij onze Funbike Tour geniet u in een ontspannen van een prachtige route die we voor u hebben uitgezet. Het fietsen op onze knalroze funbikes is even wennen, maar na de professionele instructies en een kleine proefrit, fietst u er zo mee weg.

Faciliteiten bij dit bedrijfsuitje in Overijssel

Buiten de vanzelfsprekende faciliteiten, beschikken we over de volgende extra’s: • We beschikken over ruime eigen parkeervoorziening. • We werken uitsluiten met ervaren instructeurs. • We bieden altijd een kosteloos ‘slecht weer programma’ aan. • Ons partyschip is rolstoeltoegankelijk (invalidentoilet aanwezig). • Op ons recreatieterrein Anna’s Hoeve beschikken we ook over douche-faciliteiten

Beleef dit leuke Bedrijfsuitje in Overijssel op het water op de Funbikes en sluit af met een heerlijke BBQ.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850